flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Увага! Зборівський районний суд повідомляє про тимчасове припинення відправлення поштової кореспонденції з 01.11.2020р.

28 жовтня 2020, 14:28

      Зборівський районний суд повідомляє про тимчасове припинення з 01 листопада 2020 р. відправлення поштової кореспонденції у зв’язку із недостатнім фінансуванням та відсутністю коштів для укладення договорів для закупівлі знаків поштової оплати та/або оплати послуг з пересилання поштової кореспонденції суду.

      У разі звернення до суду із заявами, клопотаннями ,  просимо вказувати номери засобів телефонного зв’язку,   а   також   адресу  електронної   пошти  ( свою  та  інших   учасників судового розгляду ).
    

     Отримати процесуальні документи, у тому числі виклики та повідомлення, можна електронною поштою (попередньо подавши заяву про такий спосіб отримання кореспонденції із зазначенням адреси своєї електронної пошти) чи безпосередньо через канцелярію суду за адресою: м. Зборів, вул. Б.Хмельницького, 4, з урахуванням обмежень та заходів, пов’язаних із запобіганням поширенню коронавірусної інфекції COVID-19.
   

     Отримати виклик та повідомлення про судове засідання можна також за допомогою sms-повідомлення. Для цього необхідно подати до суду заяву на отримання судових повісток, повідомлень в електронному вигляді за допомогою SMS-повідомлення, вказавши у ній номер мобільного телефону. Бланк заявки розміщений на офіційному вебсайті Судової влади України за посиланням: https://court.gov.ua/registration/zayavasms.html.

     Нагадуємо, що інформація щодо стадій розгляду судових справ доступна на офіційному вебсайті Зборівського районного суду області у функціоналі «Стан розгляду справ» на головній сторінці сайту за посиланням:https://court.gov.ua/fair/sud1907/ ,  список призначених до розгляду справ – у функціоналі «Розклад засідань» за посиланням:    https://zbv.te.court.gov.ua/sud1907/gromadyanam/csz/

        Просимо вибачення за тимчасові незручності.

        Надсилання кореспонденції буде відновлено у разі надходження фінансування, про що буде повідомлено додатково.